LEMGA Benelux

Beschreibung

Kopfzeile


Info

"Man en Vrouw"
Cellenbeton beeld van Theo van den Bulk

Content

Visie

{Samen beter}

Samen beter willen worden. Samen met onze klanten, onze partners en onze omgeving.

Onze producten passen perfect in de bouwwijze van de toekomst.
De stijgende energieprijzen en de afspraken, wereldwijd, over het terugdringen van de CO2 uitstoot zal de traditionele bouwwereld gaan veranderen. De opdrachtgever / de eindgebruiker / exploitant zal niet alleen betaalbaar willen bouwen, maar zal ook steeds meer eisen stellen voor het toepassen van energiezuinige en duurzame oplossingen. Enerzijds voor het milieu en anderzijds voor zijn portemonnee. Milieuvriendelijke oplossingen worden over het algemeen pas toegepast, als ze effectief en betaalbaar zijn. Vandaag de dag leveren de juiste maatregelen zelfs geld op!

LEMGA Cellenbeton voor snel, slim, duurzaam en energieneutraal / -zuinig (ver)bouwen!
In de ontwerpfase heeft u dankzij de ongekende mogelijkheden van het bouwen met Cellenbeton een grote vrijheid van ontwerpen.
Naast de ontwerpvrijheid en de lagere bouwkosten zijn de exploitatiekosten van het gebouw zeer belangrijk. Deze kosten worden onderschat en vaak zelfs vergeten.
Van de totale kosten (100%) van een traditioneel gebouw anno 2002 worden de bouwkosten geschat op minder dan 25% en de exploitatiekosten op 75%! Dit maakt snel duidelijk waar men het meeste kan besparen.
Met andere woorden kies voor een slimme bouwwijze. Bouw duurzaam en kwalitatief, verleng de levensduur van uw pand. Investeer in energiezuinige maatregelen zoals warmte (terug)win-technieken, zonne-energie, hogere isolatiewaarden, ed. dit levert u lagere exploitatiekosten op.

Waarom op de toekomst wachten, als u er vandaag al mee aan de slag kan?
Bekijk de vele voordelen van LEMGA Cellenbeton.

Advies
We worden steeds vaker in een vroeg stadium betrokken bij (ver)bouwplannen. Aan tafel, aan de hand van een bouwtekening of op de bouwplaats worden de mogelijkheden besproken. Met passie voor het vak bouwen en onze producten geven wij graag advies over hoe (ver)bouwplannen verwezenlijkt kunnen worden. Onder andere door de als maar hogere wordende isolatie waarden en het meer aandacht besteden aan het reduceren van faalkosten worden met name detailleringen steeds belangrijker.

Milieu
Milieubewust produceren is voor ons een vanzelfsprekendheid geworden. Op onze site treft u op diverse plaatsen hiervan voorbeelden aan. Ook in vergelijking met de productie van andere bouwmaterialen heeft Cellenbeton hier een aantal voordelen.
Wilt u hier meer informatie over? Bekijk dan onze Ecobalans.

Sponsoring
Wij sponsoren op bescheiden wijze regionale verenigingen, projecten en instanties.