LEMGA Benelux

Beschreibung

Kopfzeile


Info

Content

Onze producten

{Bouwen gemakkelijk gemaakt}

We bieden een compleet assortiment aan van hoogwaardige LEMGA Cellenbeton producten en de daar aan gerelateerde service met toegevoegde waarde. Dit omvat klantgerichte advisering op alle producten, hetzij aan de telefoon, via email of in een persoonlijk onderhoud. Voor de logistieke service werken wij met een in eigen beheer zijnde transport onderneming en met vaste externe transporteurs. De uitgekiende logistieke service zorgt voor betrouwbare en tijdige levering van onze producten op uw magazijn of de bouwplaats. Hierdoor kunnen wij uw logistieke wensen en belangen met toewijding verzorgen. Voor gedetailleerde informatie over onze producten verwijzen wij u naar het Download gedeelte van onze website. Hier kunt u informatiebladen van de LEMGA Cellenbeton producten downloaden. De contactgegevens van onze medewerkers treft u aan onder Contact. Wij verheugen ons op uw telefoontje of e-mail.

LEMGA Cellenbetonblokken
Vanwege hun lage dichtheid zijn ook de grote steenformaten geschikt voor handmatig lijmwerk. Op deze wijze kan men handmatig ergonomisch rationeel en efficiënt muren bouwen. De Cellenbetonblokken zijn verkrijgbaar in diverse standaard wanddiktes. Met een eenvoudige lintzaag of een handzaag kan men de Cellenbetonblokken snel en zonder veel inspanning bewerken voor het maken van passtenen. Sleuven voor leidingen worden eenvoudig met een sleuventrekker gemaakt. In de dunnere wanddiktes worden LEMGA Cellenbetonblokken gebruikt voor stevige, massieve lichtgewicht (scheidings-)wanden (niet-dragend/dragend). Vanwege de specifieke kwaliteiten, zoals een hoge maatvastheid, goede geluidsisolerende eigenschappen en het feit dat Cellenbeton ontbrandbaar is, worden de blokken niet alleen toegepast in nieuwbouw, maar ook in renovatiewerken van oudere gebouwen. Met de dikkere wanddiktes worden (dragende) wanden en buitengevels uitgevoerd. Voor de architect betekent het toepassen van LEMGA Cellenbeton vrij ontwerpen. Er kunnen gemakkelijk bezuinigingen gerealiseerd worden vanwege de snelle arbeidsvriendelijke verwerking en een hoge sterkte met een uitstekend warmte isolerend en accumulerend vermogen. Koudebruggen (warmtebruggen) worden door het toepassen van LEMGA Cellenbeton eenvoudig voorkomen.

Diverse Cellenbetonproducten en aanverwante artikelen
U schalen, U vullateien, ongewapende en gewapende lateien, lijmmortel, gewapend materiaal, gezaagd materiaal, ronde blokken, stroken, kimblokken, koudebrugstroken, maatwerk, minerale isolatieplaten, hulpmaterialen, gereedschappen, ed. complimenteren het assortiment.